BikeSelect, nieuwe en gebruikte (occasion) scooters en bromfietsen

Over BikeSelect

BikeSelect is een samenwerkingsverband van een aantal scooter- en bromfietsspeciaalzaken in Nederland. Door een aantal zaken gezamenlijk te regelen kunnen wij jou als consument beter van dienst zijn. BikeSelect dealers zijn gespecialiseerd in scooters, bromfietsen en met alles wat ermee te maken heeft. Zij weten dan ook als geen ander wanneer je met een A-merk te maken hebt.

BikeSelect dealers kijken naar het volledige assortiment dat een importeur of fabrikant van scooters, brom/snorfietsen, onderdelen en accessoires te bieden heeft. De prijs is daarbij uiteraard wel van belang, maar nooit leidend om te beoordelen of het wel of geen A-merk is. Wij letten ook op de historie van het bedrijf en/of merk. Daarmee kunnen we uit ervaring met veel zekerheid beoordelen of de levering van onderdelen en dus het onderhoud voor de toekomst, geen problemen zal opleveren.

Daarnaast kijken BikeSelect dealers ook naar de technische ondersteuning, die fabrikanten en importeurs ons geven. Dit is ook zeer belangrijk, vooral als zich onverhoopt een probleem met een scooter voordoet. In dat geval moeten er gegevens voorhanden zijn om het probleem op te lossen. Het is in jouw belang dat onderdelen van goede kwaliteit zijn en zo snel mogelijk geleverd kunnen worden, zodat de betrouwbaarheid gewaarborgd kan worden en de overlast minimaal blijft.

BikeSelect dealers kunnen dus bepaalde merken (bijvoorbeeld van onduidelijke internetaanbieders of bouwmarkten/warenhuizen) weigeren te repareren of te onderhouden. Dat is dan een bewuste keuze, als bij deze merken sprake is van geen of zeer slecht onderdelenbeleid. Ervaring speelt hierbij ook een grote rol en door de onderlinge contacten weten BikeSelect dealers vaak feilloos bij welke merken er problemen gaan ontstaan in gevallen van onderhoud of reparatie.

BikeSelect dealers zijn daarom dus selectief en kiezen heel bewust voor bekende merken zoals:
Peugeot, Piaggio Vespa Aprilia Kymco Yamaha Honda Derbi Tomos Sym
Let bij de aanschaf van een scooter of bromfiets dus goed op dat je kiest voor een merk waarvan de ondersteuning gewaarborgd zal zijn!

BikeSelect dealers staan open voor vragen en/of opmerkingen. Aarzel daarom nooit om contact met ons op te nemen.
Wij zijn er per slot van rekening voor jou! Klik op de knop hieronder voor een Bikeselect dealer in jouw buurt.
Dealers

Zoek uw scooter / bromfiets:

  Merk:
 
  Soort:
 
  Sorteer op:
 
  Zoek in:
 
   
   
   

BikeSelect
nieuwsbriefBetaalgemak

Bereken nu
Hoeveel jouw favoriete scooter per maand kost met Scooterflex Betaalgemak

Lease via betaalgemak

betaalgemak