BikeSelect, nieuwe en gebruikte (occasion) scooters en bromfietsen

De scooter: ideaal voor woon-werk verkeer!

Scooters zijn modern, snel, moeiteloos te parkeren, gemakkelijk en met plezier te berijden én betaalbaar!
Scooters rijden altijd op tijd, zijn trouw als een hond en werken als een paard!

Niet voor niets pakken steeds meer mensen de scooter. Scooter rijden is verreweg de meest ideale manier om je te verplaatsen. Kijken wij naar de landen om ons heen (en denk aan trendsetter Italië waar het straatbeeld al jaren door de scooter wordt bepaald) dan zien wij dat de scooter niet alleen voor de ‘fun’ wordt gepakt maar ook daar frequent wordt ingezet voor het woon-werkverkeer.

Geen opstoppingen, gratis parkeren voor de deur, geen file en dus geen ergernis meer!!
Scooters zijn gemakkelijk en handig in het gebruik. Starten gaat automatisch en schakelen is niet nodig.
En … de scooter staat altijd gereed als ú wilt vertrekken. Er is voldoende bergruimte voor bijvoorbeeld een slot of helm en de scooter is meestal voorzien van een tassenhaak.
Uiteraard is de scooter in diverse modellen leverbaar, met grote of kleine wielen, modern of retro, een snor- , brom- of motorscooter, met of zonder helm. Kortom voldoende mogelijkheden om dat model te kiezen dat bij u past.

Na het werk nog even snel een boodschap doen, geen probleem! Is uw bedrijf moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer? De scooter brengt eenieder waar hij zijn moet!

John Monden, administratief medewerker bij Hoyer (Botlek), stapte ruim een jaar geleden voor het woon-werkverkeer van de auto over op de scooter. Hij zegt:
“Ik woon in Hendrik Ido Ambacht, 30 kilometer van mijn werk. Dat betekent dat ik dagelijks over de A15/A16 reed. Het verkeer staat daar regelmatig zo vast dat ik er genoeg van kreeg.”

De ervaringen van Monden zijn zeer positief te noemen.
“Het is goedkoop en je bent 50 minuten echt alleen. Ik rijd elke dag door een prachtig stukje Nederland, over prachtige dijkjes door de polder. Je hebt wat tijd om te mijmeren, want de weg ken je zo langzamerhand wel.”
“Ik blijf dus lekker scooter rijden, ook in mijn vrije tijd. Mijn auto doe ik niet weg, want voor de vele lange ritten die ik door geheel Nederland maak, is de scooter natuurlijk niet handig, maar ik gebruik hem wel steeds minder!”

Ook voortaan snel en goedkoop naar het werk? Kijk dan eens in de scooter catalogus naar de leverbare modellen of ga bij één van de BikeSelect dealers langs om vrijblijvend te kijken of een proefrit te maken.

Catalogus Dealers
Zoek uw scooter / bromfiets:

  Merk:
 
  Soort:
 
  Sorteer op:
 
  Zoek in:
 
   
   
   

BikeSelect
nieuwsbriefBetaalgemak

Bereken nu
Hoeveel jouw favoriete scooter per maand kost met Scooterflex Betaalgemak

Lease via betaalgemak

betaalgemak